neděle 16. ledna 2011

Záčína nový život


Lindsay Lohan(24) chce zmeniť svoj život! Po tom ako ju prepustili z liečenia začala cvičiť,sťahuje sa a chce sa venovať iba práci.Vydrží jej to ?


Iba pred pár dňami ju prepustili z liečenia a môže si užívať slobodu.O tom, že vo svojom živote naplánovala veľké zmeny, sa podelila so svojimi fanúšikmi aj na svojej twitterovskej stránke. „Naša budúcnosť závisí od toho, čo robíme v prítomnosti,“ znie výrok Gándhího, ktorým sa zrejme plánuje riadiť.

Sťahuje sa

K novému začiatku patrí aj nový dom. Vila s rozlohou necelých 300 m2 sa nachádza v losangeleskom Venice Beach neďaleko pláže. Keďže je Lohan na mizine, dom si len prenajíma, a to za vyše 5- tisíc eur mesačne.

Dominantou tejto nehnuteľnosti so štyrmi miestnosťami aj kúpeľňami sú určite vysoké okná, vďaka ktorým sú izby vzdušné a presvetlené. Interiér je zariadený moderne, tak aby vyhovoval mladej herečke. Zaujímavé je, že dom je len pár metrov vzdialený od bytu herečkinej expriateľky Samanthy Ronson.

Dostáva sa do formy

Blondína začala aj tvrdo na sebe pracovať. Pravidelne navštevuje fitnescentrum, kde jej so zhadzovaním nadbytočných kíl pomáha aj súkromný tréner. Počas trojmesačného liečenia na jednej z vychytených amerických kliník totiž pribrala a so svojou váhou nie je spokojná.

Na druhej strane, zdravá životospráva by jej mohla natrvalo pomôcť vzdať sa drog a alkoholu. Po trojmesačnom liečení by navyše svoje skúsenosti rada zúročila a otvorila si vlastnú kliniku.

V súčasnosti sa však musí poriadne poobzerať, ako čo najrýchlejšie zarobiť peniaze. Jej otec si vraj už najal istého odborníka Toma Hansona, ktorý v minulosti dokázal prinavrátiť zašlú slávu drogovo závislému Robertovi Downeymu, jr.

Žádné komentáře: