neděle 25. září 2011

Páriky na tento týždeň






Eva&Ryan- Tento párik je novinka týždňa a naozaj nechápem, ako si mohol Ryan vybrať Evu Mendes za svoju novú priateľku, keď mohol mať kohokoľvek na celom svete. Ryan je nielen veľmi atraktívny muž, ale videli ste už jeho telo??? No prejdem k pointe tento párik videli tento týždeň v L.A. A ako vidíte na fotke bolo im pekne horúco.

Brad&Angelina- Tento pár pre nás už nie je žiadnou novinkou, ale pre Krista nemohol by sa Brad konečne oholiť??? Veď vyzerá strašne. Viem, viem o šesť detí sa starať je fuška, ale povedzme si pravdu s 15 opratrovateľkami čo sú vám stále za riťou až taká nie. No a toto je Bradova najnovšia fotka, kde si spoločne s Angelinou vyšli na romantickú prechádzku po Londýne, ale podľa toho ako sa tvária to nebola až taká romantická prechádzka.


Jenn&Justin- O tomto páriku sa popísalo už všeličo, napr: Jenn je tehotná, Justin ju iba využíva alebo Jenn si chce tohto muža udržať drahými darčekmi. Nech je pravda, kde chce Jennifer vypadá šťastne a tento párik sme mohli tento týždeň stretnúť v New Yorku


Ktorí je Vám z týchto párov najsympatickejší???

Ryan a Eva



Brad a Angelina




Jennifer a Justin




1 komentář:

Patrícia :)) řekl(a)...

Najkrajší pár je podľa mňa Jenn a Justin :) Inak pekný článok

Patrícia